Obavještavamo javnost i medije da će se u Domu kulture u Višegradu, 25.02.2017. godine (subota), održati 1. redovna Skupština Ronilačkog saveza Republike Srpske u 2017. godini, sa početkom u 12:00 časova.

Na istoj će prisustvovati delegati klubova članova Saveza:

– Ronilački klub “PANTERI” iz Bijeljine,
– Ronilački klub “DELFIN” iz Banja Luke,
– Ronilački klub “CALYPSO” iz Gradiške,
– Udruženje podvodnih aktivnosti “TRB” iz Bijeljine,
– Ronilački klub “VIŠEGRAD” iz Višegrada,
– Ronilački klub “NAUTILUS” iz Bijeljine i
– Ronilački klub “PELAGOS” iz Banja Luke,

ali i delegati klubova koji će se na ovoj sjednici Skupštine učlaniti u naš Savez.

Pozivamo predstavnike svih ronilačkih klubova sa teritorije Republike Srpske da prisustvuju Skupštini Saveza i da se na istoj upoznaju sa osnovnim ciljevima i standardima Saveza, te da nam se priključe u zajedničkoj težnji za stvaranjem respektabilnog Saveza koji će ravnopravno zastupati i servisirati sve ronilačke klubove i asocijacije, sa aspektom na ronilački sport, kvalitet ronilačke obuke i bezbjednost u ronjenju.

U SKLOPU SKUPŠTINE U MULTIPLEKSU “DOLLY BELL” U ANDRIĆGRADU, BIĆE ODRŽANA PROMOCIJA RONILAČKOG KLUBA „VIŠEGRAD“ I PRESS KONFERENCIJA SA POČETKOM OD 17:30 ČASOVA, TE OVIM PUTEM POZIVAMO SVE MEDIJE DA PRISUSTVUJU ISTOJ.

TAKOĐE, ODMAH NAKON ODRŽANE PRESS KONFERENCIJE, U NAVEDENOM MULTIPLEKSU BIĆE ODRŽANA IZLOŽBA PODVODNIH FOTOGRAFIJA I PROJEKCIJA PODVODNIH FILMOVA U ORGANIZACIJI RK „VIŠEGRAD“.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti organima Saveza putem elektronske pošte [email protected] i [email protected] ili na kontakt telefon 065/173-180.

Vezane objave