BANJALUKA – U okviru obilježavanja 25 Radio- televizije Republike Srpske, danas će u holu RTV doma biti otkrivena spomen- ploča radnicima njihove medijske kuće poginulim tokom odbrambeno-otadžbinskog rata.

Završene su pripreme za veliki koncert koji će, povodom 25 Televizije Republike Srpske, biti održan večeras, od 20 časova. Na platou ispred RTV doma su tri bine sa 180 učesnika, troje reportažnih kola sa preko 20 kamera, dva velika krana, dron i bežični sistem.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovaće danas u Banjaluci prijemu povodom obilježavanja 25 od osnivanja Radio-televizije Republike Srpske saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske. Prijem će biti održan u 13 časova u hotelu “Bosna”.

Dejan Petrović sa svojim Big bendom i rok grupa Van Gog uveličaće proslavu 25 RTRS- a, na binama će nastupiti i muzičari iz Banjaluke i drugih mjesta Republike Srpske.

Tehnička ekipa i muzičari su spremni, a kiša može ovaj plato samo da opere i očisti za sutrašnji spektakl.

Gledaoci, koji ne budu u prilici da dođu na plato, moći će da prate manifestaciju povodom četvrt vijeka postojanja RTRS-a.

(RTRS)

Vezane objave