2354443 919 Ls

Medicinska sestra iz Teksasa pokazala je na stranicu američke Uprave za hranu i lekove (FDA) za hitno odobrenje lekova i preparata.

Tamo možete pronaći stranice i stranice pisama koje je agencija odobrila kompanijama da prodaju i / ili koriste PCR testove za dijagnozu COVIDA-19 – iako FDA priznaje da su testovi nedokazani, ograničeni, da imaju poznate rizike i da ne ispunjavaju standarde osiguranja kvaliteta.

U jednom takvom pismu Vren Laboratories LLC iz Konektikata stoji:

“… Razumno je verovati da vaš proizvod može biti efikasan u dijagnosticiranju COVIDA-19 i da su poznate i potencijalne koristi vašeg proizvoda kada se koristi za dijagnozu COVIDA-19 veće od poznatih i potencijalnih rizika vašeg proizvoda.”

Drugim rečima, PCR test može propasti i imati „poznate“ rizike, ali mi „verujemo“ da „može“ donekle biti koristan … pa ste odobreni!

Pismo opravdava takvo nepromišljeno odobravanje jer su Sjedinjene Države očigledno u „vanrednoj situaciji u javnom zdravstvu koja ima značajan potencijal da utiče na nacionalnu bezbednost ili zdravlje i sigurnost građana Sjedinjenih Država koji žive u inostranstvu“.

Kako je ovo hitan slučaj, pismo se takođe odriče „zahteva za dobrom proizvodnom praksom, uključujući zahteve za sistem kvaliteta“. Drugim rečima, možete napraviti loš testni komplet i mi ćemo gledati na drugu stranu.

Dalje, u pismu se priznaje da „ne postoji odgovarajuća, odobrena i dostupna alternativa„ “. Hmmm … ne bi li to značilo da je PCR test neadekvatan i neodobren?

Čini se da nemamo virusnu pandemiju; imamo PCR pandemiju lažnih testova koji otkrivaju ko zna šta.

Kurir.rs/Logično