Booking.com

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljeno je jedno krivično djelo, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Sokolac, 31.10.2016. godine, oko 11:30 časova, prijavljeno je da je nepoznati vozač sa putničkim vozilom „Mercedes“ nasilno prošao kroz spuštenu kontrolnu rampu na autobuskoj stanici.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim su konstatovana oštećenja na navedenoj propusnoj rampi nastala usljed udara vozila i nasilnog prolaska. Operativnim radom na terenu policijski slžbenici su došli do saznanja da je navedenim vozilom upravljao Š.Ć. iz Sokoca, iz Centra.

Nakon što je pozvan u službene prostorije radi davanja izjave na navedene okolnosti, osumnjičeni je priznao da je vozilom prošao kroz spuštenu propusnu rampu navodeći kao razlog jaku sunčevu svjetlost koja ga je zaslijepila.

Policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju krivičnog djela „Oštećenje tuđe stvari“, iz CJB Istočno Sarajevo.

Vezane objave