Booking.com

Članovima rep grupe Beogradski sindikat zabranjen je ulazak u Crnu Goru! To je saopštio jedan od članova benda Feđa Dimović.

– Upravo smo vraćeni sa graničnog prelaza sa Crnom Gorom pošto nam je zabranjen ulaz. Bez ikakvog objašnjenja i pismenog obrazloženja. U nedelju smo na poziv Mitropolije crnogorsko-primorske trebalo da nastupimo na litiji u Podgorici. Na žalost u tome smo sprečeni. Naš član Boško je vraćen sa aerodroma u Podgorici – je Dimović naglasivši da će se bend obratiti sa opširnijim saopštenjem.

Beogradskom sindikatu zabranjen ulaz u Crnu Goru! SRAMOTA! 🤬 Istina ne može da se zabrani, sloboda će svanuti u Crnoj Gori! Ali moramo da se borimo za pravdu, da osvestimo svetsku javnost, zato podržite naš film o istini o Crnoj Gori: https://bit.ly/37bD8V7

Publiée par Boris Malagurski sur Samedi 22 février 2020

– Ne damo svetinje – poručio je Dimović na kraju kratkog obraćanja koji je objavljen na društvenim mrežama.Podsetimo, Beogradski sindikat nedavno je objavio pesmu “Sviće zora”, upravo posvećenu dešavanjima u Crnoj Gori posle donošenja skandaloznog Zakona o slobodi veroispovesti kojim se legalizuje pljačka imovine Srpske pravoslavne crkve.


Pesma je ubrzo postala nezvanična himna litija u Crnoj Gori, a uprkos brojnim pregledima “Jutjub” ju je cenzurisao i to smanjenjem broja pregleda, kao i ne stavljenjem pesme na trending listu, uprkos njenoj popularnosti.

Vezane objave