Nemačka policija uhapsila je u Berlinu državljanina Edina A. (32) zbog brutalnog ubistva Mišel E. (35) u ovom gradu.Ubistvo se desilo u četvrtak nakon čega je Edin A. bio u bekstvu dva dana.

Nakon hapšenja ubice, koje se dogodilo u subotu, policija je otkrila detalje zločina koji su šokirali Nemačku. Edin A. je bio bivši suprug Mišel E. koju je oženio da bi dobio stalni boravak u Nemačkoj. Bračni par se razveo pre nego je Bosanac rešio “papire”, pa je u Nemačkoj de facto boravio ilegalno.

Zastrašujuća priča počela je u četvrtak ujutro kada je 12-godišnji Kristijan, sin Mišel E., krenuo da prošeta psa.

Prišao mu je Edin A., uperio pištolj u leđa i prisilio ga da ode u malu kolibu u kojoj je boravio nakon što ga je Mišel E. izbacila iz stana u blizini. Tamo je zavezao dečaka za stolicu i mu: “A sad ću ti dovesti majku”, izvestio je bz-berlin.de prenosi Radio Sarajevo.

Kristijan se više od četiri sata koprcao u stolici pre nego je oslobodio noge. Pritom je udario glavom od sto, počeo krvariti. Nadljudskim naporima izašao je na ulicu, alarmirao komšije i prolaznike…

– U pomoć, krenuo je da ubije moju majku – povikao je dečak.

Pola sata nakon što je Kristijan alarmirao komšije, jedinica specijalne policije dolazi pred stan Mišel E., ali pomoć dolazi prekasno.

Edin A. je sproveo svoj monstruozni plan, 35-godišnja Nemica je mrtva.

Prijatelji žrtve izneli su ozbiljne optužbe na račun policije:

– Mišel je više puta prijavljivala bivšeg supruga. On ju je pratio, pljačkao, pretio, pretukao njenog sina. Policija nije preduzela ništa – naveli su u svom svedočenju.

Jedan poznanik otkrio je kako mu je Edin A. u sredu: “O onome što će se desiti sutra izveštavaće čitav svet”.

Vezane objave