Booking.com

Kada je spojio parkur-zahtjevnu fizičku disciplinu, video snimke I you tube servis dobio je dobitnu kombinaciju. Preko 100.000 pratilaca i širok aditorijum mladih koji svakodnevno u 20 časova iščekuju s nestrpljenjem novi video. Bijeljinac Braco Gajić zahvaljujući svom smislu za humor, parkuru I idejama došao je do brojne publike I brzo postao internet zvijezda.

David Bel koji je svojim spektakularnom trikovima oduševio svijet ni slutio nije da će parkur postati način života mnogih mladih koji su željeli ispitati granice svog tijela. Ovom disciplinom bavi se malo osoba u BiH, a u Bijeljini aktivno samo jedan-Braco Gajić. Iako je svojevremeno imao čitavu ekipu ljudi trenutno se aktivno jedini bavi parkurom, dok napominje da ima zainteresovanih mlađih sugrađana koji žele da istražuju ovu aktivnost.

Iako laicima skoro nemoguće, Braco napominje da je svaki pokret rezultat dužeg treniranja I posvećenosti.Promociju parkura pomogle su društvene mreže, a Bracu dovele do enormne popularnosti.

Onaj ko shvata kako funkcioniše you tube, Instagram I ostale društvene mreže zna koliki je ovo uspjeh I šta sve može donijeti autoru ukoliko iskoristi sve prilike. Iako društvo teže prihvata nove stvari Braco kaže da se uspješno bori protiv predrasuda I da publici daje ono što žele, a to je dobra zabava.

Braco obećava da će I dalje afirmisati parkur kroz svoje video snimke, I da će se truditi da idejama I dalje dolazi do srca publike koja je brojna, a za koje je I pripremio majice te svako ko želi može biti dio Bracine priče.

Vezane objave