Branka Okuka, učesnica „Parova”, za „Alo!” priča da će izgovoriti sudbonosno „da” Mladenu Vuletiću bez obzira na to što njena porodica ne prihvata njihovu vezu.Iako je se otac odrekao u uključenju uživo, ona kaže da će joj tata oprostiti sve što je uradila.

Ona tvrdi da je njen otac Mladen grubosti izgovorio u afektu, ali da zapravo ne misli tako.- Nije se mene moj otac odrekao, on mene podržava i biće sve drugačije kad izađem iz rijalitija. On zna da nikad ne bih uradila ništa loše, tako da su smešni navodi da me više ne podržava. Mnogo toga smo proživeli zajedno, preživeli smo i rat, i naše porodične probleme, našu porodicu neće uzdrmati rijaliti – kaže Branka misleći na rat, u su bili razdvojeni, ali i na porodičnu dramu kada je njen otac prevario majku, a ona mu vratila paralelnom vezom sa mlađim muškarcem.Branka tada devet meseci nije čula ni videla majku, ali su se njeni roditelji posle svega pomirili. Kako je njen otac nedavno izjavio da joj je majka doživela nervni slom zbog veze sa Mladenom, ona kaže:

– Nisam se čula sa majkom, ali znam da je i ona uz mene i podržava me. Zna da je ne bih obrukala – tvrdi Okuka, koja bez obzira na nagovore oca i majke ne planira da vezu sa Mladenom ostavi po strani.- Ne preispitujem se. Ovde nam je lepo, slažemo se, provodimo mnogo vremena zajedno. Šta će biti sa nama i našim emocijama, znaćemo tek kad izađemo iz rijalitija. Ovde je sve drugačije, zatvoren je prostor, emocije su prenaglašene. Nisam bila odvojena od porodice nikada ovako i ovakva situacija mi se dešava prvi put – objašnjava učesnica „Parova”, koja nije sigurna šta će biti sa njenom romansom kada izađe, pa o venčanju razmišlja, ali ne i o deci.

– Rano je o tome pričati. Mislim da se on šali i kada kaže da će ići kod moje bake u Višegrad da me zaprosi. Uostalom, biće 11. juna kolektivna svadba, na kojoj ćemo jedno drugom izgovoriti sudbonosno „da”.Na pitanje kako misli da pomiri budućeg supruga i oca, kada se ne podnose, Branka kaže.

– Rano je za takve planove, prvo da izađemo, da vidimo kako će sve to ići napolju – diplomatski odgovara, a sada tvrdi kako joj se Mladen oduvek dopadao, iako se sećamo trenutaka kada ga je grebala i napadala.- Nisam imala animozitet prema njemu. On je bio moj prijatelj, a onda je to preraslo u nešto više – tvrdi Okuka, misleći da imamo kratko pamćenje.

Ona ne želi ni da prizna da se dopada Kemu, zbog čega je ne vole Slađa i Mira.

– Nisam to primetila. Mira provodi najviše vremena sa Kemom, ali mislim da je i to prijateljski – kaže ona.

Vezane objave