Brod „Grizzly 2“ je katamaranskog tipa, a sastoji se od dva nivoa. Na prvom nivou se nalazi zatvoren salon, dok se na drugom nivou nalazi otvorena paluba. Na brodu se nalazit još i kapetanska kabina, kuhinja, šank i 3 toaleta. Biće opremljen profesionalnim ozvučenjem, video bimom, kamerama za nadzor itd.

Plovidba do Višegrada

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

Perućac je turističko naselje udaljeno od Bajine Bašte 13 km, na desnoj obali reke Drine. U neposrednoj blizini je velika brana hidrocentrale, odakle počinje Drinsko jezero, dugačko 54 km, čiji se veličanstveni kanjon prostire sve do Višegrada. Kanjon Drine je jedan od najdubljih kanjona u svetu (na pojedinim mestima i do 1000 m). Već posle pola sata plovidbe ulazite u predeo koji krasi zelena boja vode i šumom obrasle litice koje spajaju vodu sa nebom. Trenuci provedeni u kanjonu su svakako, nesvakidašnji, nestvarni i neponovljivi…

Na desnoj, a delom i levoj obali Drine, s obe strane Rzava, koji se tu uliva u Drinu, prostire se grad Višegrad. Najveću atrakciju ovog grada predstavlja preko Drine, koji je Mehmed-paša Sokolović podigao 1571.godine.