Policijska stanica Bijeljina, 11.06.2019. godine oko 11,00 časova prijavljeno je, da je u banci „Sparkasse“ u ulici Gavrila Princia izvršeno krivično djelo razbojništvo.

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izašli na lice mjesta i utvrdili da je od strane NN muškog lica izvršeno krivično djelo uz pretnju upotrebe vatrenog oružja.

Naime, utvrđeno je, da je nepoznato muško lice elektrošokerom onesposobilo radnika obezbjeđenja, a zatim od istog uzeo vatreno oružje, te je uz pretnju upotrebe vatrenog oružja od ranice banke otuđio neutvređenu količinu . Lice se je nakon izvršenja djela, udaljio u nepoznatom pravcu.

Sve raspoložive policijske patrole nalazile su se na terenu i izvršile su blokadu grada.

Zahvaljujući brzom i efikasnom reagovanju policije u izuzetno kratkom vremenskom periodu lice je locirano i lišeno slobode. Slobode je lišeno lice S.B. (1974) nastanjen u Bijeljini zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo „Razbojništvo”.

Nadalje, prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje korsti lice S.B. u Bijeljini pronađeni su predmeti koje je koristio prilikom izvršenja krivičnog djela, kao i predmeti koji potiču iz izvršenja djela.

O svemu je obavješteno i Okružno javno , a postupajući rukovodi istragom.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Razbojništvo“.

Related posts