SEDAMNAESTOGODIŠNjAKINjA, koja se nalazila u automobilu koji je u nedelju uveče oko 22.30 sleteo s puta u naselju Trbušani podlegla je povredama u čačanskoj bolnici.

Po rečima dr Biljane Kočović, portparolke čačanske opšte bolnice, iako su lekari pokušali da je animiraju, maloletnoj devojci nije bilo spasa.

Sa njom u kolima bili su njena dva druga, koji su sedeli na vozačevom i suvozačevom mestu, dok je pored nje bila drugarica, mlađa od nje, a koja je takođe u veoma teškom stanju. Ona je primljena sa povredama vratnog dela kičme i smeštena je na odeljenje intenzivne nege.Dvojica mladića, od kojih je 21-godišnjak upravljao automobilom, takođe su povređena, ali su dobrog opšteg stanja i vitalno su stabilni.

Zasada nisu poznati detalji saobraćajne nesreće, niti se o ovome oglašavala Policijska uprava Čačka. Verovatno se radilo o neprilagođenoj brzini, a put je bio mokar i klizav.

Po svemu sudeći, mladići i devojke su se kućama vraćali iz noćnog provoda, kada su, pod još nerazjašnjenim okolnostima, sleteli sa puta. Na mesto nesreće brzo su stigle ekipe saobraćajne policije, Hitna pomoć, ali su morali da traže i intervenciju vatrogasaca koji su sekli auto kako bi izvukli povređene devojke, koje, po svemu sudeći, nisu bile vezane sigurnosnim pojasevima na zadnjem sedištu.

UDESI

INAČE, u ponedeljak oko 12.30 na kružnom putu kod Čačka takođe se dogodila saobraćajka u kojoj su dve osobe povređene. Jedna putnica je primljena u čačansku bolnicu sa teškim povredama.