394868 1606312895milos Lukic F

Od posledica inficiranja korona virusom, bitku za život u 35. godini izgubio je čačanski novinar, Miloš Lukić, koji se od O6. novembra lečio na klinici „Dr Dragiša Mišović“ u Beogradu.

Karijeru je počeo na televiziji Galaksija 32, a potom je bio novinar i urednik novinske agencije FoNet. Po povratku u Čačak, 2016. godine jedno vreme bio je urednik portala Glas zapadne Srbije i dopisnik nacionalne televizije Pink, a zatim u novembru 2018. godine osnovao je novinsku agenciju MNA, izveštavajući o najvažnijim događajima iz Moravičkog okruga.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

„Izgubili smo velikog čoveka, iskrenog prijatelja i izuzetnog profesionalca. Svi smo se nadali da će iz ove najteže bitke izaći kao pobednik, jer bio je veliki borac“, rekle se njegove kolege novinari iz Čačka.

Miloš Lukić rođen je 14. oktobra u Čačku, gde je završio srednju i osnovu školu. Diplomirao je novinarstvo, a kao novnar agencije FoNet izveštavao je iz skoro svih evropskih i svetskih prestonica. Ostaće upamćen po svom vedrom duhu, požrtvovanosti i posvećenosti poslu.