Booking.com

U Čajniču je juče, sa početkom u 10:00 časova, održan sastanak Foruma za bezbjednost na je razgovarano o bezbjednom dočeku predstojećih praznika.
Na sastanku su razmatrane mjere i aktivnosti koje se preduzimaju i koje će preduzeti nadležni organi, policija i inspekcijske službe radi bezbjednog dočeka i proslave novogodišnjih i božićnih praznika, jer se očekuje pojačan priliv građana koji dolaze iz inostranstva.
Pripadnici Policijske stanice Čajniče pojačaće angažovanje na terenu da bi obezbijedili bezbjedan doček i proslavu novogodišnjih i božićnih praznika, je komandir policije Čajniče Mirko Simović.
Na sastanku je dogovoreno i da se preduzmu određene mjere i aktivnosti na suzbijanju nelegalne prodaje i korištenja pirotehničkih sredstava, da bi predstojeći praznici protekli u miru i bez neželjenih posljedica.
Osim predstavnika policije, forumu za brzbijednost su prisustvovali i predstavnici opštine Čajniče, Crkvene opštine Čajniče, inspekcijskih službi, prosvjetnih ustanova, Centra za socijalni rad, komunalnih preduzeća i drugih ustanova.

Vezane objave