Na Instagram profilu Neđeljka Đurovića, osumnjičenog za ubistvo studenta Miloša Mileusnića (24), osvanule su pretnje koje mahom pišu navijači Partizana.

– Naša braća mu spremaju doček unutra, bolje da se ubio – napisano je sa profila “grobarirakovica”, a smrću su mu pretili i sa profila navijača iz Pančeva. Inače, ubijeni student je voleo Partizan i išao na utakmice, otkrili su njegovi prijatelji.

Bes je ogroman jer je Neđeljko navodno na prvom ispitivanju nakon hapšenja kazao da je Miloša ubio jer je bio nezadovoljan svojim životom, pa da je žrtvu slučajno pronašao kada je izašao na ulicu. – Čekaćemo te kad izađeš iz zatvora, na kapiji, da dobiješ kaznu i od nas – napisao je korisnik sa skraćenicom PFC (fudbalski klub Partizan) u profilu.

– Dolazi ti kazna uskoro – napisao je drugi korisnik. – Nakazo ljudska u svakom smislu te reči! Kako sebe nisi ubio??? Ljudi ovo je živa SOTONA – nastavile su se uvrede. Đuroviću je danas određen od 30 dana, a u međuvremenu je stigla informacija da je negirao umešanost u ovo ubistvo, nakon što je prvobitno priznao da je “nakon provedenog na društvenim mrežama”, odlučio da izađe na ulicu i nekoga ubije.

Vezane objave