Ova subota bi se mogla nazvati “crnom” s obzirom na to kakve su se vesti nizale danas

Nakon što su u teškoj nesreći na Konjarniku poginule dve mlade osobe, Srbiju je potresla vest da su pronađena tela cele porodice Đokić, da bi se večeras dogodila još jedna strašna nesreća u kojoj su dve devojčice od 5 i 7 godina izgubile život…

Udes na Konjarniku

Na okretnici autobusa 31 i 17 na Konjarniku jutros je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dve osobe. Nesreća se dogodila jutros oko 6.45 časova a poginuli su muškarac S.M. (28) i žena K.J. (31).

Na stravičnom snimku nesreće vidi se da je do užasa došlo usled velike brzine kada je vozač izleteo s puta i zakucao se pravo u banderu!Od siline udarca K. J. i M. S. ispali su iz vozila, Na lice ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći, međutim lekari su samo mogli da konstatuju smrt mladića i devojke.
Svedoci užasa rekli su da je udarac bio stravičan i da su tela poginulih odletela iz vozila.

– U trenutku se začuo stravičan udarac. Kad sam izletela na nisam mogla da verujem šta vidim. Delovi tela i automobila bili su na sve strane. U prvi mah sam pomislila da je automobil udario nekog pešaka – priča radnica obližnjeg kioska za Blic.

Pronađena zapaljena tela tročlane porodice

Beživotna tela prekrivena ceradom pronađena su u blizini zapaljenog vozila koje je jutros uočeno u ataru sela Tešica, a veruje se da vozilo pripada porodici Đokić, kojoj se od nedelje izgubio svaki trag…

Goran, Gordana i Lidija Đokić nestali su u nedelju kada su se vraćali iz sela Moravice, gde su bili kod Goranove majke na večeri, kući u Aleksinac. Na putu do kuće njima se izgubio trag, a policija, prijatelji i porodica pet su tragali za njima.

Nakon što je policija pronašla njihov automobil zapaljen, detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju pronađena su i tela tročlane porodice.

Utvrđeno je da su ubijeni, a da su njihova tela nakon zločina zapaljena. Na koji način su Đokići ubijeni utvrdiće obdukcija.
Dve devojčice stradale od strujnog udara

Dva deteta starosti 5 i 7 godina stradala su nakon strujnog udara u stanu u Obrenovcu.

Prethodno oko 15.40 časova dežurne službe pozivala je M.R. i prijavila da je došlo do poplave u stanu u Karađorđevoj ulici i da neko doziva u pomoć.

Patrola je odmah otišla na lice i ustanovila da se u stanu nalazilo troje dece, uzrasta između 6-8 godina. Dvoje dece je Hitna pomoć prevezla u Dom zdravlja, dok treće dete nema povrede.

Majka dece se nalazila na poslu, te su deca bila sama u stanu. Lekar je konstatovao smrt dvoje dece oko 17.10 časova.
Čoveka samlela mašina

Radnik jedne firme za obradu drveta u selu Zloćudovo kod Leskovca pronađen je danas mrtav na svom radnom mestu, javlja Jugmedia.

Kako navodi, pozivajući se na nezvanične informacije, njega je na radnom mestu povukla i samlela mašina za struganje drveta.

Do nesreće je došlo oko 11 časova.
Mladin otac preminuo usred svadbe

Na svadbi na Ledinama mladin otac (57) preminuo je usred veselja. Kako Telegraf saznaje, čovek se srušio na podijum pored muzičara.

Pokušana je i reanimacija, ali bezuspešno.

Nezvanično, mlada, čiji je otac preminuo, je u drugom stanju.

Vezane objave