Booking.com

Dalibor Ilić, košarkaš Igokee i jedan od najperspektivnijih mladih košarkaša u regionu, trebalo bi da se, nakon što je jednu utakmicu propustio zbog povrede zadnje lože, već u narednom kolu vrati u tim i zaigra u Ljubljani protiv Olimpije

– Počeo sam da treniram, lakšim intenzitetom, ali nadam se da će do same utakmice sve biti u redu i da ću moći da budem treneru na raspolaganju i da dam svoj doprinos u ovom meču – je Ilić.

Ilić je odličnom partijom u Novom Mestu nosio Igokeu do pobjede protiv Krke, a doprinos ovog talentovanog košarkaša potreban je Alekasandrovčanima u još jednom važnom meču.

-Ovo je za nas izuzetno važna utakmica kojom bismo završili veliki posao kada je u pitanju opstanak. Što se mene lično tiče ja uvijek dajem svoj maksimum i trudim se da budem u funkciji tima, tako je bilo u toj utakmici protiv Krke, a uvjeren sam da možemo pobijediti i Olimpiju ukoliko budemo maksimalno skoncentrisani od samog početka do kraja – dodao je Ilić

Dalibor Ilić u prosjeku je na terenu provodio 13,3 minuta i postizao 3,9 poena, a upisao je 4,1 skok. Međutim, njegova energija u pojedinim mečevima bila je presudna za pobjede Igokee.

Košarkaši Igokee u 19. kolu regionalne ABA lige gostuju u Ljubljani kod Olimpije, a ovaj meč na rasporedu je u ponedjeljak od 18 časova.

Vezane objave