JUBILARNI 20. moto- u Trebinju je po broju učesnika oborio sve dosadašnje rekorde. Prema procenama organizatora iz Moto-kluba TNT Trebinje, u grad na Trebišnici je stiglo više od 2.000 motociklista, a broj učesnika pristiglih na manifestaciju procenjuje se na više hiljada. Kilometarska kolona motociklista uz zvuke “snažnih mašina” prodefilovala je ulicama Trebinja.

– Stigli su bajkeri iz svih krajeva Evrope. I mi smo iznenađeni i zatečeni njihovim brojem, ali smo srećni zbog toga. Ljudi su prepoznali Trebinje kao turistički grad i grad dobrih ljudi. Došli su i zbog nas, podržali su naš klub, jer i mi putujemo svuda – je Milan Miki Muratović iz Moto-kluba TNT.

A motociklista u Trebinju bilo je iz svih krajeva bivše Jugoslavije i Evrope. Među gostima je bilo i pet članova Moto-kluba “Srbija bajkers” iz grada Muri u Švajcarskoj. Put za Trebinje trajao je dva dana, a pređeno je 1.600 kilometara. Predsednik kluba Radić kaže da najmlađi član ima 24, a najstariji, čika Dule, 67 godina.- Godine nisu važne. Čuli smo da su u Prnjavoru i Trebinju dva najjača skupa u RS i odlučili smo da te motorijade budu u našim planovima – istakao je Radić.

Vezane objave