Novak Đoković doputovao je u Bosnu i Hercegovinu gde je prema običaju posetio „bosanske piramide“ u Visokom, da bi onda bio specijalni gost na svadbi džudiste Nemanje Majdova. Najbolji teniser sveta oduševio je prisutne kada je na sav glas zapevao „Pukni zoro“.
Jasno je da gde god da se pojavi Novak Đoković privlači ogromnu pažnju prisutnih. Tako je bilo i na svadbi srpskog džudiste Nemanje Majdova sa kojim je drugovao na Olimpijskim igrama u Tokiju.
U Istočnom Sarajevu Đoković je uz vesele mladence bio glavna zvezda, a je provodio u društvu člana Predsedništva Bosne i Milorada Dodika.
U jednom trenutku fokus je bio na Novaku, koji je zajedno sa Majdovom i Dodikom zapevao „Pukni zoro“ na oduševljenje prisutnih.Naravno, sve to snimljeno je mobilnim telefonom i ubrzo je završilo na društvenim mrežama, te je postalo apsolutni hit.
Sudeći prema načinu na koji se zabavlja i opušta Novak, stiče se utisak da je najbolji svetski teniser već arhivirao bolan poraz od Danila Medvedeva u finalu US Opena gde je jurio rekordni. 21. Grend slem trofej, kao i Kalendarski slem.

Vezane objave