Đorđe Okuka, doskorašnji igrač fočanske Sutjeske, jutros je svoj potpis stavio na ugovor sa Modričom Alfa.

„Iako sam imao nekoliko ponuda, odlučio sam da u predstojećoj sezoni obučem dres Modriče Alfa, jer smatram da je to trenutno najbolje za mene i moju karijeru. Kao i do sada, na terenu ću davati svoj maksimum i sigurno je da ću vrlo brzo dokazati da sam pravo pojačanje i opravdati povjerenje koje sam dobio od uprave.

I za sebe i za svoj sadašnji klub očekujem odličnu sezonu, mnogo bolju nego prethodnu, i od samog starta krećemo u napad na vrh tabele. Smatram da sam svojim igračkim kvalitetima mnogo doprinio dobrim igrama svog doskorašnjeg kluba, ali, nažalost, splet okolnosti je je doprinio tome da Sutjeska upadne u krizu, iz koje nije uspjela da se izvuče. Svojim doskorašnjim saigračima želim mnogo uspjeha, a ja krećem u nove pobjede“, istakao je Đorđe Okuka.

Dvadesettrogodišnji Okuka, koji igra na poziciji veznog igrača i krila, prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, pored Sutjeskinog, nosio je dres višegradske Drine, u kojoj je proveo tri sezone, OFK Beograda i BSK Borča, bio je član mlađih selekcija BiH, ali i selekcije PFS Istočno Sarajevo, koja je učestvovala na Uefinom Kupu regija u Pragu. Na različitim turnirima je, u nekoliko navrata, proglašavan za najboljeg igrača.

sportdc.net/

Related posts