Na društvenoj mreži Tviter pojavio se skandalozan status jedne korisnice koja redovno deli i šeruje uvredljive statuse vezane za estradne umetnike. Ona je danas između ostalog napisala da je Srbija ostala bez jednog šabana manje.

“Jedan šaban manje… mora još mnogo njih pa da ih nestane…” napisala je ona. Njen tvit izazvao je bes kod mnogih korisnika ove društvene mreže, ali ono što je sramno je to da je ovaj tvit takođe izazvao i lajkove pojedinaca.

“Sad kad te svi prijave biće jedna ku*va manje na Tviteru”, “Učinite uslugu čovečanstvu i nestanite”, samo su neki od komentara besnih tviteraša. Da stvar bude još gora, ista korisnica Tvitera je napisala da želi smrt i drugim ljudima.

“Sledeća da crkne ona mafijaška ku*va Ceca, pa Mitovićima da se sruči avion i da ne nabrajam dalje”, napisala je ista korisnica. Tviteraši su osuli drvlje i kamenje na ovu korisnicu navodeći da zloba izbija iz nje.
Podsetimo, kralj narodne muzike bio je u kolima sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u je pevao.

Nemačka policija objavila je zvanični izveštaj teške saobraćajne nesreće

Vezane objave