Booking.com

Nakon što je dva puta uspjela da pobijedi rak, Dona Ares spremna je za nove životne izazove.Pevačica, koja je tokom terapije izgubila kosu, pokazala je na Instagramu novu frizuru, i objavila ohrabrujuću poruku.

“Život može da počne! Kao da sam rođena ponovo, a tek će mi 40.”

Dona se oglasila i na Fejsbuku, gde je objavila dugačku poruku u kojoj je otkrila da joj muzika više nije na prvom mjestu.

“Važnost kose za mene nikad nije bila zbog ljepote nego zbog karaktera i ličnog osjećaja kompletnosti. Volim je! Vježbam duge šetnje, eksperimentišem sa ishranom, učim danski ludom brzinom, privodim kraju i kurs dizajna radi ličnog usavršavanja i planiram da upišem još jedan smijer. Svaki dan vježbam klavir, ali muzika mi nije na prvom mjestu interesovanja”, napisala je Dona i dodala:

“Kroz sve što mi se desilo u posljednje dvije godine stekla sam nova znanja i saznanja što mi je otvorilo nove vidike i ukazalo na neke druge probleme koji traže rješenja. Teško je vratiti se na tačku u prošlosti kad si već bio deo budućnosti.”

“Kada morala ukratko da napravim komparaciju Sobe1 i Sobe2 najbolji opis bi bio da Alisa u zemlji čuda iz serije Sultan Sulejman prelazi odjednom u seriju Star Wars i postaje Avatar sa robotskom operacijom budućnosti, i uz to idu sva čuda koja su se tu desila i dešavaju se svakodnevno. Zato oporavak traje predugo, ali i to prestaje! Volim vas sve i puno pozdravljam.”

(Blic.rs)

Vezane objave