Priboj Slika 1 Pozar U Mram 620x0

Priboj – Na krovu porodične kuće familija Bekonja i Ranitović, u Mramorju kraj Priboja, izbio je požar u je izgorela krovna konstrukcija i deo potkrovlja. Drugi požar, u gradu na Limu, desio se u ulici Branka Radičevića gde je goreo stan Ibra Crnčevića na prvom spratu stambene zgrade.

Pravovremenom intervencijom vatrogasaca oba požara, u kojima nije bilo povređenih, brzo su ugašena. Prema nezvaničnim saznanjima, požare u stanu i kući novije gradnje, izazvale su neispravne električne instalacije.

Ibro Crnčević, kaže da u je bio van stana kada je požar izbio te da su vatrogasci ugasili vatru pre nego što se on vratio.

– Bio sam u Kasidolu kada su javili da moj stan gori. Dok sam stigao u grad vatrogasci su već završili sa gašenjem. Izgorela je kompletna unutrašnjost a televizor je bio skroz istopljen. Komisija iz Prijepolja i Priboja, koja je obavila uviđaj obavestila me je da sumnja da je požar izbio zbog kvara na televizoru – kaže Ibro.

U naselju Mramorje, vatra je progutala krovnu konstrukciju kuće višečlanih porodica Bekonja i Ranitović, a brzom intervencijom vatrogasaca sprečeno je širenje požaza na susedne objekte. Po mišeljnju jednog od stanara kuće, uzrok požara najverovatnije je neispravna strujna instalacija.

– U kući živi četvoro maloletne dece, hvala bogu da niko nije povređen i da smo svi živi i zdravi. Hvala komšijama i vatrogascima koji su odmah pritekli i ugasili požar, a šteta se da nadoknaditi – kaže Nedeljko Bekonja, jedan od ukućana.

Vezane objave