2220205 Nestorovic Ls

Pulmolog Branimir Nestorović često je na udaru zbog svojih izjava. Reakcije na njegova gostovanja uvek su burne. Dok ga jedni podržavaju i slede savete koje daje, drugi ga kritikuju. Tako je bilo i u gostovanju u Jutarnjem programu na TV Hepi kada je ponovo šokirao javnost Doktor Nestorović govorio je o prehladama i temperaturi i kako to lečiti. On kaže da kad se razboli, umota se u ćebe, popije dve viljamovke i preznoji se. – Lekovi za temperaturu često suzbijaju imuni sistem – upozorio je on.

To nije sve. Čuveni pulmolog otkrio je kako poboljšava cirkulaciju, naročito u zimskom periodu. Kako kaže, on tokom zime, kada se probudi, voli da popije čašicu rakije.

– To mi malo proširi krvne sudove – kaže Nestorović. Podsećamo, doktora Nestorovića nije bilo dugo u javnosti, a poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku. Zbog njegovih stavova o alternativnim vidovima lečenja često je na udaru javnosti.

Posebno se našao na meti kritika otkako je počela pandemija virusa korona. Bio je član Kriznog štaba čije se mišljenje često razlikovalo od stavova ostalih članova Štaba. Zato je podneo ostavku na to mesto i nakon toga ređe gostuje u medijima.

Vezane objave