FOTO: PROFIMEDIA

Mnogo ljudi koji su u braku ili dugoj vezi reći će da nikad ne bi menjali udobnost i poverenje za uzbuđenje i nepredvidivost nove romantike.

Ali, i sa “udobnošću” se može preterati.

Ovo su stvari koje odbijaju većinu muškaraca, a žene ih rade vrlo često:

Preterivanje s pidžamom

Nošenje pidžame je divna stvar, ali neke žene ipak preteruju s tim. Nije problem u samoj pidžami – problem je u činjenici da je pidžama često samo prvi korak u smeru potpunog opuštanja… I zapuštanja.

Minimalna depilacija

Svaka se žena tokom veze opusti i prestane da paniči kad je u pitanju depilacija, a većini normalnih muškaraca to uopšte ne smeta. Problem nastaje kad žena izostanak depilacije dovede na nivo koji je sličan muškarcu – a događa se jako često.

Poruke koje nisu nimalo romantične

Počeci su uvek isti kad je u pitaju pokazivanje ljubavi – puno poljubaca, puno zagrljaja i puno slatkih, romantičnih poruka tokom dana. Muškarci koji se opuste poruke počnu slati ređe, a žene većinom da bi ih podsetile na nešto što da obave.

Generalno zapuštanje

Muškarcima su žene najlepše bez šminke, ali ovo nema veze sa šminkanjem. Žene često u vezi znaju toliko da se opuste da postanu neprepoznatljive u odnosu na ženu u koju se frajer zaljubio.

Vezane objave