Booking.com

Muškarac čiji su inicijali B.S. fizički je napao češke državljanke u mjestu Sumbulovac, opština Pale, te im nožem probušio gumu na automobilu.
Napad je prijavljen juče oko 12.00 časova, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac, koji je naložio preduzimanje mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela.

Uviđajem lica mjesta konstatovano je da je rasječena zadnja guma automobila “subaru”, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Tokom uviđaja policijskim službenicima je prišao osumnjičeni B.S. i priznao da je nožem probušio gumu na vozilu.

Pregledom automobila “pežo”, kojim se B.S. dovezao na lice mjesta, pronađen je nož kojim je pričinjeno krivično djelo.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv B.S. biti podnesen izvještaj za krivična djela ugrožavanje sigurnosti i oštećenje tuđe stvari.

Nepoznata lica su u noći sa 1. na 2. novembar u mjestu Vrapci, opština Sokolac, nasilno provalili u kuću i pomoćne objekte vlasništvo lica čiji su inicijali A.I, te u objekte postrojenja za primarnu preradu drveta vlasništvo B.R.

Ovo krivično djelo prijavljeno je policijskoj stanici Sokolac juče oko 6.00 časova, nakon čega je policija odmah izašla na lice mjesta.

Policija je došla do saznanja da su nepoznati izvršioci nakon ulaska u pomoćne objekte, kroz prozor ušli u kuću vlasništvo A.I, kojoj su vezali ruke kanapom i nastavili sa premetačinom stvari.

Prema izjavi oštećene, izvršioci su ukrali televizor, a kuću su napustili oko 3.00 časa.

O ovom događaju obaviješten je dežurni koji je naložio preduzimanje mjera i radnji na identifikaciji izvršilaca i dokumentovanju krivičnog djela teška krađa.

U toku operativnog rada na terenu, policijski službenici Policijske stanice Rogatica došli su do saznanja da muškarac čiji su inicijali S.M, nastanjen u mjestu Osovo, posjeduje nelegalno vatreno oružje.

Nakon dolaska policijskih službenika na lice mjesta, S.M. je dobrovoljno predao prepravljenu vojničku pušku M48 i jedan puščani metak.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Vezane objave