Јoš jedan odbornik NDP-a u fočanskom lokalnom parlamentu napustio je stranku. Nakon Srebrenka Kunarca, leđa Zdravku Krsmanoviću danas je okrenuo i Momčilo Stanušić, bivši šef Izbornog štaba NDP-a. Stanušić će ubuduće braniti boje Uspješne Srpske, Zlatka Maksimovića.Momčilo Stanušić kaže da je iz NDP-a istupio zbog nesaradnje i nerazumijevanja. Ističe da je od nedavno djelovao kao nezavisni odbornik, a da će ubuduće zastupati interese Uspješne Srpske u Skupštini opštine Foča.

O novim političkim preslagivanjima Zdravko Krsmanović, predsjednik NDP-a ,t vrdi da ne zna da je ijedan član tražio da napusti partiju. U odlascima iz partije ne vidi nikakve posljedice.
“Ukoliko neko pređe ili ima želju da pređe u vladajuće strukture, jer je Uspješna Srpska sastavni dio strukture okupljene oko SNSD-a, to se kod nas jednostavno naziva papak ili preletačević”, ističe Krsmanović.Predsjednik Uspješne Srpske Zlatko Maksimović ističe da se ne osvrće na ovakve tvrdnje i dodaje da su u Uspješnoj Srpskoj zainteresovani za saradnju sa svim uspješnim ljudima.
“Neka priča ko šta hoće. Mi se ne baziramo na prošlost, nas interesuje budućnost, narod Foče i republike Srpske”, kaže Maksimović.
Uspješnoj Srpskoj se pridružio i cijeli Opštinski odbor Srpske radikalne stranke.

Vezane objave