Ivana Mlađović (30), glumica serije “Selo gori, a baba se češlja” i bivša Plejboj zečica, preminula je iznenada u Kragujevcu

Prema informacijama iz istrage, uzrok smrti ove devojke, koja je imala epizodnu ulogu Zečice u popularnoj seriji, najverovatnije je droga.

Ona je sa izvesnim Milošem Kovačevićem pronađena juče u besvesnom stanju u stanu u Kragujevcu.

Ivana Mlađović (30) iz Kosovske Mitrovice, Plejbojova zečica i epizodna glumica televizijske serije „Selo gori, a baba se češlja“, pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja u kragujevačkom naselju Ilićevo. Soraja Vučelić, pronađen je u besvesnom stanju i njen verenik Miloš K.

Ivana je preminula u bolnici posle teške borbe lekara za njen život, a Miloš se i dalje nalazi u komi. Njemu je posle uzimanja krvi, utvrđen visok nivo narkotika u organizmu.

Mlađovićeva se posle višegodišnjeg bavljenja ritmičkom gimnastikom, okušala i u foto-modelingu. U ranijim izjavama za medije rekla je da obožava da ide u šoping, a uveče se provodi đuskajući uz R'n'B i dens. Omiljeni film joj je “Opijum“, a hobi čitanje knjiga. Ipak, najviše od svega volela je uzbuđenje i akciju.