06212020113113

Policija je privela sveštenika Milivoja Jovovića na Žabljaku, dok je u Nikšiću na informativni razgovor pozvan protojerej Miodrag Todorović. U Bijelom Polju je na saslušanje pozvan jerej Milosav Jovanović. Hapse sveštenike, narod se okupio u više gradova CG

Policija je na Žabljaku, nakon litije ulicama tog grada, privela sveštenika Milivoja Jovovića, rečeno je Vijestima nezvanično.

“Sveštenik Milivoje uhapšen je nakon litije. Policija je došla za njega i odvela ga”, je Vijestima sagovornik koji je dostavio i fotografije privođenja sveštenika.Tu informaciju nije bilo moguće zvanično potvrditi u Upravi policije.

Nakon privođenja sveštenika, ispred zgrade žabljačke policije okupilo se nekoliko desetina građana.Na informativni razgovor u Centar bezbjednosti (CB) Nikšić pozvan je protojerej Miodrag Todorović koji je prijavio litiju u Nikšiću.

Takođe, na saslušanje je pozvan i bjelopoljski jerej Milosav Jovanović u CB u ovom gradu. On je okupljenom narodu ispred crkve održao besjedu.Litija nakon održanog molebana u crkvi Svetog Petra i Pavla je održana večeras u Bijelom Polju. Šetnji je prisustvovao veliki broj građana.

Nakon privođenja sveštenika, ispred zgrade bjelopoljske policije okupili su se građani.Na informativni razgovor policija je pozvala i mojkovačkog paroha Aleksandra Krgovića.

I ispred Odjeljenja bezbjednosti CB u Mojkovcu okupilo se više građana zbog priviđenja sveštenika.

(Vijesti.me)

Vezane objave