U Knjaževcu su večeras dve osobe su ubijene, a dve povređene hicima iz puške, saopštila je knjaževačka policija koja je napadača uhapsila

Policija je uhapsili Nenada Ronića (63) koji je večeras oko 20 sati u dvorištu porodične kuće u Knjaževcu hicima iz puske ubio dve osobe, a dve teško ranio i pobegao sa lica mesta, saznaje Informer.

Od zadobijenih povreda u dvoristu porodične kuće Ronića odmah je preminuo Jastreb Asanović (38), dok je Ivan Ronić (19) podlegao povredama u knjaževackoj bolnici.

Ubijeni su inače, kako saznajemo, Ronićev zet i unuk, dok su Romana (20) i B.R. (15) koji su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu, njegova snaja i unuk.

Ronić je nakon krvavog pira bacio pušku u dvorište i pobegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

Kako saznajemo, u porodoci Ronić do sada nije bilo prijava za nasilje, a krvavom zločinu prethodila je porodična svađa.

Policija, po nalogu tužioca, obavlja uviđaj na licu mesta.

Policijska uprava u Zaječaru večeras je inače saopštila da je uhapsila napadača koji je u Knjaževcu, hicima iz puške usmrtio dve osobe, od kojih je jedna od zadobijenih povreda preminula na licu mesta, dok je druga podlegla povredama u knjaževačkoj bolnici.

“Takođe, napadač je teško ranio još dve osobe, a pobegao sa lica mesta, ali je brzom intervencijom policije ubrzo pronađen i uhapšen. Uviđaj je u toku“ navodi se u saopštenju.

Vezane objave