Booking.com

Stravičan slučaj potresao je stanovnike Ilijaša kada je policija dobila gnusnu prijavu da je A.R. (50) poreklom iz Srebrenice silovao 83-godišnju majku

Policija je odmah reagovala te je uhapsila osumnjičenog. Na telu nesrećne žene nakon pregleda uočene su povrede, a njen povredni list dostavljen je postupajućem tužiocu. je nakon održanog ročišta određen jednomesečni pritvor koji je u međuvremenu i produžen.

Kako nezvanično saznaje Avaz, on bi se trebao pred sudom izjasniti o krivici. U međuvremenu je zatraženo i njegovo psihijatrijsko veštačenje.

Starica je policajcima ispričala da se nemili događaj desio u noći između 3. i 4. aprila, kada je njen sin došao u njihovu porodičnu kuću u Ilijašu u kojoj zajedno žive. Pozvao ju je u spavaću sobu da o nečemu pričaju. Navodno joj je da trebaju živeti kao muž i žena i da to „ni crna zemlja ne sme znati“.

Starica se uplašila i odbila da ide u sobu, na šta joj je pohotni sin prišao te je preneo na bračni krevet u njenu sobu.

– Hajde, skidaj se – usledila je sinovljeva naredba, što je ona odbila uraditi.

Mnogo jači od svoje, 30 godina starije majke, počeo ju je grubo dirati po prsima, dok ga je starica plačući molila da prestane, pokušavajući ga odgurati od sebe.

Njega to nije zaustavilo, već je skinuo pantalone i strgnuo odeću s majke. Žena je počela preklinjati, govoreći mu da je ubije, ali da joj to ne radi. Ni to ga nije zaustavilo, već joj je prekrio rukom usta i silovao je. Fizički slabija, starica se nije uspela odbraniti.

Vezane objave