ČAČAK – U emisiji “Forum“ regionalne Televizije “Lav“ dogodio se incident čiji su akteri bili Aleksadar Tanasković iz Dveri i Aleksandar Maksimović iz SNS.

U emisiji je bilo reči o aktuelnoj političkoj situaciji u gradu, a osim pomenutog dvojca u njoj su još učestvovali Nataša Cvijović iz SPS i Miloš Marić iz Nove Srbije.

Aleksandar Maksimović tvrdi da je emisija išla uobičajenim tokom sve do trenutka kada je voditelj najavio pauzu zbog bloka reklama.

– Čim je krenula pauza Aleksadar Tanasković mi je ničim izazvan rekao: “Šta ti hoćeš, konju jedan ćelavi“, a potom je to još jednom ponovio. To je nešto što javnost nije imala priliku da vidi, a trebalo bi da se zna – rekao je Maksimović na konferenciji za novinare gradske organizacije SNS u Čačku.

Voditelj emisije Nebojša Jovanović potvrdio je da je bilo verbalnog incidenta od strane Tanaskovića, naglasivši da mu se on zbog toga izvinio na kraju emisije. Maksimović je dodao da se njemu nije izvinio.

S druge strane, Tanasković demantuje da da se incident dogodio na način na koji su to predstavili predstavnici vlasti. On je u izjavi za Morava info istakao da je bilo provokacija od strane predstvanika SNS, koji je “upozoren da mu to neće biti tolerisano“.

– Evo sad su zvali i medije da se žale kao neki obični Kalimero. To ne samo da pokazuje da nemaju dostojanstvo, nego da su spremni na sve kako bi zaštitili svoje položaje i pozicije u vlasti. Idu toliko daleko da neke događaje preuveličavaju i da od komarca prave medveda – naveo je Tanasković.

Izvor: Morava info