Booking.com

Udruženje građana “Istočna alternativa” Republike Srpske smatra apsurdnom odluku stranaka koje čine Savez za promjene da prekinu kontakte sa predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom, kao i njihovu najavu da će formirati vladu u sjenci.- Izražavamo veliku zabrinutost zbog ponovonog izdajničkog djelovanja raštimane opozicije predvođene SDS-om – je predsjednik ovog udruženja Vojin Pavlović.

On kaže da u udruženju smatraju neshvatljivim poteze opozicije u Republici Srpskoj koja se okrenula Sarajevu i čini se da bi Savez za promjene najradije za svog predsjednika vlade u sjenci izabrao svog mentora Bakira Izetbegovića kako bi izgradili što prisnije odnose radi zadovoljavanja pojedinačnih interesa.

– Zaboravljaju da je Bakir, kao i njegov otac Alija, nepopravljivi neprijatelj Republike Srpske i srbomrzac – istakao je Pavlović.

Iz “Istočne alternative” pitaju lidere stranaka opozicije SDS-a Vukotu Govedaricu, PDP-a Branislava Borenovića, NDP-a Dragana Čavića i potpredsjednika PDP-a Igora Crnatka zašto im smeta zastava Republike Srpske i da li žele dobro Srpskoj?

– Da li im je cilj i namjerava da se udruže sa Izetbegovićem i zajednički rade na urušavanju Republike Srpske da bi sebi obezbijedili udobne fotelje u Sarajevu misleći da će tamo vječito ostati – pita Pavlović.

Izvor:

Vezane objave