Policijski službenici Policijske uprave su zahvaljujući dobroj saradnji i koordinaciji sa policijskim službenicima Policijske uprave Istočno pronašli i lišili slobode lice A.L. iz Sarajeva, osumnjičenog da je 09.05.2020. godine sa još jednim NN licem izvršio krivično djelo Teške krađe na benzinskoj pumpi „Nestro petrol“ u mjestu Miljevina, opština Foča.
Policijskoj stanici Foča 09.05.2020. godine oko 21,30 časova prijavljeno je da su dva nepoznata lice upotrebom podesnog alata i fizičke snage ušli u objekata benzinske pumpe i iz iste otuđili veću količinu cigareta različitih marki. Na licu mjesta izvršenja krivičnog djela isti su zatečeni od strane policijskih službenika kojom prilikom su se oglušili na izdata naređenja te se jedan izvršilac udaljio u putničkom vozilu „Audi A6“ u pravcu Sarajeva,a drugi je sa lica mjesta pobjegao pješke.
O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obavješten je dežurni Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da se osumnjičeni nakon završene kriminalističke obrade otpusti na slobodu, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za pomenuto krivično djelo, dok se za drugi izvršiocem još traga.

Related posts