Vila Metropolitan, lokacijski smještena je na obroncima Olimpijske ljepotice Jahorine, na izuzetno dobrom položaju u naselju Poljice, nedaleko od skijaškog lifta i oko 150 metara od polazne ski staze na Jahorini. Geografski položaj pruža odličnu orijentaciju i omogućava objektu prirodnu svjetlost tokom cijelog dana.

Vila Metropolitan izgrađena je od vrhunskih materijala i prema aktuelnim arhitektonskim standardima. Termički je izolovana termo fasadom, a prostorije posjeduju protivpožarni i protivprovalni sistem.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

Vila posjeduje šest zasebnih apartmana, koji su osmišljeni i projektovani tako da zadovoljavaju kriterijume modernog načina života. Takođe, svaki apartman je dizajniran u stilu zemlje čiji naziv nosi. Kompletno su opremljeni: namještaj pravljen po mjeri, kuhinje rađene sa medijapanom, kerrock radna ploča, najdeblji etison (holandski), mašina za suđe, tursko kupatilo, umjetničke slike, kablovska televizija te specijalna i led rasvjeta… samo su neke od pogodnosti koje Vila nudi.
Received 192761342102840
Bitno je napomenuti da svaki od luksuzno opremljenih apartmana ima zaseban mjerač za vodu, zaseban mjerač za električnu energiju, sistem vlastitog grijanja – Bosch centralno grijanje i kamin ili kaminske peći, te interfon.


Okolno uređenje objekta je jedinstveno. Kompletno ogradjeno, te stoga pruža utisak potpune privatnosti. Takodje, u pitanju su sadržaji za odmor, zabavu i uživanje… setovi za sjedenje sa kaminima, zelenilo, zidani roštilj, aparati za samoposluživanje pićem, spoljna led rasvjeta, garaža, ostava za drva, parking prostor te velike terase koje pružaju predivan pogled na krajolik Olimpijske ljepotice…
Vila Metropolitan potencijalnom kupcu pruža izuzetne mogućnosti jer ovaj objekat može da koristi u višenamjenske svrhe, npr, iznajmljivanjem istih, jednostavnim preuređenjem u veće cjeline ili koristeći ih u lične svrhe.

Stara Cijena 2.850 € po kvadratu!

Nova Cijena 1.720 € po kvadratu!

UKUPNA CIJENA za šest deluks opremljenih apartmana, garažu, privatni parking prostor, ogradjeno dvoriste i zemljište koje služi upotrebi istih – 670.000 €

Za sve podrobnije informacije možete se obratiti na kontakt brojeve:
062/393-489 i 066/873-114
Received 726023911257606