Booking.com

U dom Jelene Karleuša juče su upali sudski izvršitelji i policajci da bi zaplenili imovinu zbog duga od tri miliona dinara.Pomenuta suma određena je kao novčana kazna koju je prema odluci suda trebalo da plati koleginici Dijani Janković za pobredu ugleda i časti.

Pošto Karleuša nije platila dug u zakonski predviđenom roku, posetili su je izvršitelji u njenom domu u Lisičjem potoku. Pevačica je izašla iz stana pre nego što su stigli jer nije mogla da šta se dešava, i vratila se oko sat vremena kasnije, kada su izvršitelji završili posao.

Sukob Karleuše i Dijane Janković počeo je pre oko dve godine, kada je članica žirija “Zvezda Granda” ismevala svoju mlađu koleginicu, da bi joj Didi uzvratila i poručila joj da nosi lažne kristale iz Koteža.

Karleuša joj nije ostala dužna, pa ju je ponovo isprozivala na društvenim mrežama.”Izvesna Dijana Stotka je komentarisala moj staling. Ne znate ko je? Ni ja. Baš me interesuje ko je i u kom motelu je zaradila taj nadimak”, napisala je Jelena, na šta je Didi odgovorila tužbom.

Vezane objave