Booking.com

Na stadionu Rakovice, danas je odigrano 10. kolo pionira i kadeta Omladinske lige „Hercegovina“, gdje su pioniri odigrali nerješeno 2:2, a kadeti Leotara sllavili protiv Stakorine, rezultatom 3:4.
U prvoj utakmici pionira, obje ekipe danas su pružile odličan nogomet na terenu.
Stakorina je došla u vođstvo već u prvim minutama susreta pogodkom Ognjena Ristanovića. Ipak do kraja poluvremena igrači Leotara uspjeli su izjednačiti rezultat na 1:1.
Drugo poluvrijeme domaćini su preuzeli inicijativu, golom Dimitrija Radovića, ali nakon odlične kontre predzadnjim minutama gosti ponovo izjednačuju rezultat na 2:2 drugim pogotkom. Do kraja utakmice rezultat je ostao nepromjenjen.
I u drugoj utakmici domaćin je krenuo u vođstvo na početku utakmice pogotkom Jovice Dačevića. Tokom dalje igre u 50.minuti gosti su golom izjednačili rezultat na 1:1, i odlazak na poluvrijeme je bio nerješen.
U drugom poluvremenu vođstvo nastavlja ekipa Stakorine gdje Jovica Dačević ponovo daje gol, a nedugo nakon toga pridružuje mu se i Mladen Đurđević, tako je Stakorina povela tri jedan do polovine drugog poluvremena.
U nastavku utakmice dolazi do preokreta i gosti daju još dva gola gdje izjednačuju rezultat na 3:3. Utakmica je bila izjednačena sve do pred kraj kada gosti postižu zgoditak i dolaze u vođstvo rezultatom 3:4 koje su održali do kraja utakmice.
Najbolji kod kadeta Stakorine danas je bio omladinac Jovica Dačević,koji je postigao dva gola i tokom igre pružio sjajnu partiju protivnicima.
Takođe se istakao i Mladjo Djurdjević koji je dao jedan gol.
napomenuti da su obje ekipe Leotara prve na tabeli i da su Stakorinci danas pokazali odličnu igru i bili znatno bolji od protivnika, ali ipak više sportske sreće imali su gosti iz Trebinja.
„FK Stakorina čini mnogo da okupi što više omladinaca, ali s obzirom na mali broj igrača koji egzistiraju u klubu, rezultati koje postižemo su zadovoljavajući“- je trener Konstantin Katana.
Pioniri i kadeti Stakorine, na jučerašnjoj zakazanoj utakmici, službenim rezultatom dobili su vršnjake Mladosti iz Gacka rezultatom 3:0.

Vezane objave