Pevačica Kaliopi Bukle kaže da ne krije da je bila sa mlađim muškarcima i da sa ponosom nosi svoje godine.- Ne znam zašto je svima trn u oku kada žena ima vezu sa mlađim muškarcem, a muškarcima je dozvoljeno da imaju veze sa triput mlađim ženama. Ne radi se o mlađim ili starijim muškarcima, već u kompaktnosti duha, harmonije i toga da li dve osobe imaju šta da kažu jedna drugoj. Godine u svemu tome nisu važne – kaže za “Blic” Kaliopi Bukle i dodaje:

– Bilo bi suludo da neko kao ja razmišlja samo o mlađim muškarcima. Nisam ja ta koja razmišlja o mlađim muškarcima, već oni razmišljaju o meni!Kaliopi će uskoro napuniti 50 godina, a na njenom savršenom izgledu mogu da joj pozavide mnoge mnogo mlađe devojke.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

– Ne krijem godine. Ja se radujem godinama. Hvala bogu kada se moje godine spominju za nešto dobro. Sve godine nose nešto lepo, ali isto tako i teško, no ja im se svakako radujem. A što se tiče tajne mog izgleda: ne da mi se da ostarim. Sve dok je moja muzika aktuelna i dok me mladi vole, ostaću i ja mlada – kaže Kaliopi za “Blic”.