20191105181442 567200

Miloš Nemec, rođen u Beogradu, otac troje djece, je iznenada preminuo u Čikagu u 44. godini života. Njega su juče mrtvog pronašle kolega za volanom kamiona na jednom autoputu.

Miloš, koji već duži niz godina radi kao profesionalni vozač, krenuo je na put, kao toliko puta do sada, ali nije uspio da istovari turu i izvrši svoj posljednji zadatak.

Prema prvim informacijama, njegovo srce nije izdržalo napore kojima je bilo izloženo u posljednje vrijeme. Boreći se da zaradi i obezbijedi porodicu, suprugu i dvije kćerke u Americi, ali i onu koja je ostala u Srbiji, Miloš Nemec je, prema kazivanju prijatelja, danonoćno vozio, danima ostajao na putu, bez redovnog sna i odmora. Po svemu sudeći, takav život na kraju je uzeo danak.

Miloš je bio omiljen u društvu, poštovan od kolega i poslodavaca, odani navijač Crvene zvezde i čovjek koji je znao da pomogne drugoma u nevolji. Na žalost, kobnog jutra njemu nije imao ko da pomogne.

Iza sebe je ostavio tri maloljetne kćerke, jednu koja živi u Srbiji i dvije u Americi.

Njegovi prijatelji juče su pokrenuli kampanju za prikupljanje ne bi li se se finansijski pomogla njegova djeca i porodica, ali i obavio transport posmrtnih ostataka u Srbiju, gdje bi trebalo da bude sahranjen.

Novac za pomoć porodici Miloša Nemeca možete donirati OVDE.

Related posts