Ada.png

Ela Alomerović (19) iz Prijepolja, koja je osumnjičena da se prije desetak nasrnula na dvije godine mlađu sugrađanku u noćnom klubu i isjekla je po licu, tvrdi kako navodi koji su se pojavili u medijima nisu istiniti, te kako je djelovala isključivo u samoodbrani.
Kako je kazala ova djevojka, protiv koje je podnijeta krivična prijava za nanošenje lakih povreda, nije tačno da je njena majka sudija, koja, kako se pisalo, prikriva problematično ponašanje svoje kćerke.

– Ko je merodavan da priča da sam ja registrovana narkomanka i gdje su ti podaci, da mi se pridodaje atribut da sam nasilnica i da se vrijeđa moja majka i njen autoritet, da je ona sređivala i prikrivala godinama nešto o meni? – pita se Ela Alomerović dok priča za Telegraf.rs.

– Ovo je sve laž i smišljeno odrađeno iz ljubomore i zavisti prema meni i mojoj porodici. Ja sam se te noći nalazila u tom lokalu i napadnuta sam mučki sa leđa ničim izazvana, djevojka mi je spremno prišla sa leđa, zavezala kosu, skinula naušnice i počela jake udarce da mi zadaje – kaže ona.

– Pokušala sam da je spriječim nekoliko puta, ali ona je nastavljala sve jače u momentu sam, nepromišljeno i u samoodbrani, udarila je čašom koju sam imala u ruci.

– Niko je nije spriječio da me napada, a zanimljivo je da su kamere tu, baš tu noć bile promišljeno isključene, jer taj kafić drži njen dečko i samim tim stiče se utisak da je napad smišljeno urađen – ispričala je djevojka svoju verziju događaja.

Uzrok sukoba – ljubomora?
Kako kaže, ona će zahtjevati od tužilaštva da se pogledaju kamere.

– Tražiću da se sve vidi, pa onda sudite o meni i mom ponašanju, a i da se djevojka provjeri na psihoaktivne supstance, jer sumnjam da je bila tu noć pod supstancama. Neko normalan ne napada iz čista mira! Vreme će pokazati ko je kriv, a nadam se da bi svaka djevojka pri ovom napadu i smišljenom napadu nepromišljeno reagovala. Nikad ne sudite o dok ne ispitate sve potrebne elemente činjeničnog opisa prekršaja, jer nikad se ne zna – tvrdi 19-godišnjakinja.
Izvor: Telegraf.rs

Vezane objave