KOMPANIJA MERIDIAN PODRŽALA PRVI VIŠEGRADSKI BASKET TURNIR

118
Booking.com

i Andrićgrad bili su domaćini prvog FIBA 3X3 basket turnira, a ovaj sportski događaj podržala je kompanija Meridian.

Marko Bojić, jedan od organizatora, zahvalio se kompaniji Meridian za nesebičnu podršku i pomoć u organizaciji turnira.

On je naglasio da su imali učesnike iz tri države i da će se potruditi da sljedeće godine organizacija bude na još većem nivou.

-Prvi put smo organizovali turnir u Višegradu pod okriljem FIBA-e. Izuzetno smo zadovoljni odzivom ekipa koje su nam došle od Bara do Kruševca, imamo timove iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Zadovoljni smo i odzivom publike. Nećemo stati na ovome i iduće godine ćemo se potruditi da organizacija bude na još većem nivou, sa više ekipa- rekao je Bojić i dodao da im je želja da ovaj turnir postane tradicionalan.

Posjećenost turnira u Višegradu, prema riječima Nikole Milisavljevića, menadžera korporativnih poslova u Meridianu, pokazuje koliko je gradu trebao jedan ovakav regionalni sportski događaj.

-Svjedoci smo da streetball postaje sve popularniji, te se u skladu sa tim nadam da će turnir u Višegradu prerasti u tradicionalni, a kao i do sada može uvijek da računa na podršku naše kompanije- naveo je on, podsjećajući da je Meridian sponzor višegradskog KK „Varda“.

Ekipa Dangerous iz Podgorice pobjednik je ovog turnira, pošto su u finalu savladali tim iz Bara G-Unit sa 21:12.

PONOSNI SPONZOR KLUBOVA ŠIROM SVIJETA

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banja Luke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Ponosni je sponzor timova koji dolaze iz najviših profesionalnih liga: fudbalskih, košarkaških, rukometnih…

Za ovu kompaniju razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, juniorskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.

Vezane objave