ROGATICA: Za pionire Košarkaškog kluba “Rogatica” koji su na Međunarodnom košarkaškom turniru u Venelesu u Francuskoj osvojili treće mjesto, načelnik opštine Rogatica Milorad Jagodić JUCE je upriličio prijem.

Mališani su došli u pratnji predsjednika KK “Rogatica” Vinka Zoranovića i trenera Rajka Kojića. Prema njihovim riječima i pored jake konkurencije naši pioniri su izvanrednom igrom osvojili 3. mjesto. Valjalo bi napomenuti da ni 5. mjesto koje su osvojili juniori nije beznačajno, s obzirom na međunarodni karakter turnira i snagu protivničkih ekipa.

Uprava i košarkaši zahvalili su načelniku Jagodiću na nesebičnoj podršci za odlazak na ovaj turnir, ali i na ostala takmičenja. Zahvalnost su izrazili i Ljubiši Rackoviću, vlasniku “Rađen” d.o.o, kao i drugim privrednicima.

Načelnik Jagodić čestitao je mališanima na uspjehu, rekavši da su oni, kao i svi naši sportisti i mladi uspješni ljudi najbolji ambasadori Rogatice, čiji uspjesi nas čine ponosnim. Stoga, obećao je Jagodić, će uvijek pružati podršku sportu i omladini.

Da KK “Rogatica” raspolaže kvalitetnim igračima svjedoči i činjenica da je Srećko Forcan, rođen 2003. godine, pozvan u reprezentaciju Republike Srpske, ali i od strane Košarkaškog saveza na Košarkaški kamp u Kladovu, na koji će otputovati za dana.

Vezane objave