Nebeska kafana sve je punija.

Šaban Šaulić preminuo je posle stravične saobraćajne nesreće u Nemačkoj, a na društvenim mrežama odmah je legenda narodne muzike našao i svoje mesto.

Uz Batu Živojinović, Gage Nikolića, Pavla Vuisića, Bate Stojkovića, Zorana Radmilovića, Dušana Prelevića Preleta, Mome Kapora, Tome Zdravkovića, Josifa Tatića, Bore Todorovića, Petra Kralja, Dragomira Bojanića Gidre, Milorada Mandića Mande, Nebojše Glogovca… sad je i Šaban Šaulić. Podsećamo, Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj na putu Bifild-Butersloh. Prema pisanju nemačkih medija, pretpostavlja se da je pijani vozač (34) svojim automobilom udario u vozilo u se nalazio Šaulić. Veruje se da je pijani vozač (34) upravljao autom bez vozačke dozvole. On je lakše povređen, dok su saputnici Šabana Šaulića pretrpeli teže telesne povrede. Hitna pomoć je sa lica odmah transportovala povređenog pevača u bolnicu, ali je on i pored njihove borbe, preminuo.

Šaban Šaulić rodio se 6. septembra u Šapcu 1951. godine. Profesionalno je počeo da se bavi muzikom 1969. godine, a u svojoj bogatoj karijeri objavio je 33 diskografska albuma.

Vezane objave