123095531 1050368818725148 3400160433138402820 N

U Višegradu 30.10 .2020.godine u periodu od 10h do 17h ispred hotela Višegrad će biti organizovan humanitarni dan radi prikupljanje novčanih sredstava za lečenje našeg Slobodana Gacica u organizaciji Vojkana Krstića kako bi nakon izvršenih pregleda u Beogradu, Gacic mogao da otputuje na lečenje u Grčku. Za to je potreban iznos od 20.000 eura.
Pozivam sve građane opštine Višegrad i gradjane Republike Srpske, udruzenja, firme privatne i drzavne, sve opstine Republike Srpske, BiH i ovoga puta molim da se zanemare političke opcije kojima se pripada, da zaboravimo na podele, jer jedina bitka u kojoj se možemo pokazati kao najveći heroji jeste da omogućimo jednom dobrom čoveku da nastavi živeti.Nekada davno ni ja nisam najbolje shvatao izreku „Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu. Da ozdravi“ , sve do onog momenta dok ta želja nije postala i moja lična. Prošao sam težak put do izlečenja i jako je teško preneti sve te emocije i iskustva u reči ili na list papira. Želja za životom, za novim trenucima, za novim lepim uspomenama je tada neograničena i nema posustajanja.
Organizujem ovu akciju sa nadom i verom da dobri ljudi, rodbina, kumovi, prijatelji, Slobodanove kolege i svi oni koji znaju šta je borba pomognu jednom mladom porodičnom čoveku da krene na put izlečenja i da nam se vrati živ i zdrav. Neka naša dela govore o nama, a ne samo reči na tastaturi.
Uz mene će biti neko od članova porodice koji će biti tokom prikupljanja novčane pomoći i koju će nakon završetka akcije preuzeti istu!