34654552

Policijski službenici Policijske uprave u saradnji sa policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije, 05.02.2020. godine realizovali su akciju kodnog naziva „Nikotin“ kojom prilikom su u vozilu marke „Volkswagen T6 Kombi“ pronašli i oduzeli 35.290 paklica cigareta različitih vrsta.
Naime, preduzimajući planski mjere i radnje po navedenoj akciji, policijski službenici su u reonu sela Zakmur, mjesto Trbušče, opština pronašli napušteno vozilo marke „Volkswagen T6 Kombi“,a koje koristi R.N. iz Foče, dok je pregledom vozila utvrđeno da se u istom nalazi veća količina cigareta. O događaju je obavješeten dežurni Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, dok je R.N. lišen slobode i nad istim je u toku kriminalistička obrada zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nedozvoljena trgovina“.
Istoga po naredbi sudije za prethodni postupak izvršen je pretres vozila kojom prilikom je u kombiju pronađeno 35.290 paklica cigareta različitih vrsta bez akcizne markice. Dalji rad na dokumetovanju krivičnog djela je u toku.

Vezane objave