Policijski službenici Policijske stanice Pale lišili su slobode lice inicijala K.D. (1993) iz Sokoca, zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.
Naime, lice se sumnjiči da je, 28.10.2018. godine u naselju Koran, opština Pale, nanijelo teške tjelesne povrede,u predjelu glave, licu iz Pala.
Povrijeđeno lice se nalazi na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Sarajevo.
Nakon dokumetovanja predmeta, protiv navedenog lica će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

Osumnjičen za krivično djelo „Krijumčarenje ljudi“
Policijski službenici Policijske stanice Trnovo, 27.10.2018. godine, oko 00,05 časova, u naselju Pilana, opština Trnovo, zaustavili su i kontrolisali putničko motorno vozilo marke „ Alfa Romeo“, kojim je upravljalo lice inicijala E.A. (1990) iz Sarajeva, a u kojem su prilikom kontrole pronašli i identifikovali tri lica iz Sirije i jedno iz Pakistana, za koje se sumnja da su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susjednih zemalja.
O svemu obaviješten tužilac Tužilaštva BiH, koji je naložio da se lica predaju Ministarstvu bezbjednosti BiH, Službi za poslove sa strancima na dalje postupanje, a protiv lica E.A. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Krijumčarenje ljudi“.