Manijak koji je sekusalno napastvovao maloletnu devojčicu u tramvaju zove se Mihailo Isailović, i nekad je bio vlasnik jedne firme u Beogradu, saznaje portal Espreso.Podsećamo, juče se pojavio uznemirujući video snimak na kom se jasno vidi kako muškarac prilazi maloletnici u tramvaju i počinje da je grli. Uplašena devojčica pokušavala je da ga odgurne od sebe, a on je postajao sve navalentniji dok su ostali putnici nemo posmatrali napad.

Manijak je sinoć ušao u pekaru “Kod buraza” u Krnjači, maltretirao radnicu, pa je ubrzo nakon toga uhapšen.
Kako Espreso ekskluzivno saznaje, napadač je živeo u naselju Kotež u opštini Palilula, u ulici Grge Andrijanovića ulica sedma broj 10.

Ulazna vrata porodice Isailović su oštećena, a stan je zapečaćen od strane pripadnika Policijske uprave. Na vratima piše i da je tu nekad bila firma Refresh, kao i puno ime i prezime vlasnika stana i pomenute firme.

Mihailo je pohađao Dvanaestu beogradsku gimnaziju, a završio je Mašinski fakultet. Na zvaničnoj stranici APR firma može se videti da je Refresh brisana iz registra 2014. godine. Tad je Isailović i poslednji put postavio objavu na svom Fejsbuk profilu.