Pjevač Marinko Rokvić je u teškom zdravstvenom stanju, i već neko vrijeme se bori sa bekterijom koja mu je napala organizam.

Sada se tim povodom oglasio njegov sin Nikola i otkrio da njegov otac nije dobro.

– Ne znam šta bih vam rekao, iskreno. Čuli ste se s njim, čovjeku nije dobro, neprijatno mi je. Nije sada u pitanju, on je to preležao. Biće on dobro – je Nikola, ne želeći da produbljuje temu o očevom zdravstvenom stanju, koje je i dalje neizvjesno.

Rokvić je prilično loše, jedva priča, a sve nastupe je otkazao dok se ne izliječi.– Ja sam preležao koronu, dobro sam prošao nisam imao teške simptome. Ko zna kad će ovaj virus proći, to niko ne zna pa ni ja. Međutim, poslije korone mi se pojavila neka bakterija koja mi je napala organizam. Nikako da prođe, mjesecima se borim. Nadam se da sa ide malo nabolje – je Marinko.

– Mnogi su me zvali da idem da nastupam, ali sam morao sve da odbijem zbog zdravstvenih razloga. Supruga je tu uz mene, sinovi takođe. Nisam sad u stanju da pričam, jedva govorim, čujete. Ako možete da me pozovete dok prođe sve ovo, molim vas. sam stavio u usta i ne mogu dalje da pričam. Zato vas molim da ovaj intervju pomjerimo za neko drugo vrijeme. Moramo sačekati da ovo prođe, pa kada se oporavim, da lijepo pričamo, izvinite – ispričao je Rokvić.

Vezane objave