Booking.com

„Voleo da dočaram lik Tonija Blera ili recimo Havijera Solane. Ali nisam siguran da li mogao toliko ljubavi i topline da imam u očima i u izrazu, da li mogao da toliko čovekoljublja i pravdoljubivosti izrazim… Mislim da nemam kapaciteta za to“, izjavio je ironično u intervjuu za Sputnjik Miloš Biković.

Sputnjik je prisustvovao premijeri filma „Izvan granica realnosti“. Tom prilikom razgovarali smo sa glumcem koji već duži niz uspešno gradi svoju karijeru izvan granica Srbije. Kako bismo prošli na svetskom fudbalskom prvenstvu u Moskvi da je danas moguće okupiti Tirketa, Mošu i ostatak reprezentacije, koliko je teško razbiti predrasude o Srbima i Rusima koje je nametnuo Holivud? Ovo su samo neka od pitanja na koja smo odgovore potražili od Miloša Bikovića.

Našeg poznatog glumca koji živi i radi na relaciji Moskva—Beograd pitali smo i koliko je za njega važan datum kojem idemo u susret — 9. maj, Dan pobede nad fašizmom.

„Vrlo je važno da se obeležavaju takvi događaji na veliki zato što mi zaboravljamo sve. Jako je važno da se malo podsetite toga kako su vaši dedovi, pradedovi gladovali, ginuli, mrzli se, ostajali bez ruku, nogu i tako dalje, da biste vi mogli danas da živite slobodno, dočekate proleće i odete u pozorište. Važno je sa aspekta toga da ako se toga zaista podsetite, onda ne verujem da ćete baš da uzmete i da bacite svoj život na rijaliti-programe, ako zaista o tome razmislite“, zaključio je Biković.

Vezane objave