Booking.com

U mjestu Bistrica danas je Lima izvučen “reno” kojim je 25. januara sletio u rijeku 53-godišnji Z. Š. iz Prijepolja, ali telo nesrećnog čovjeka nije bilo u automobilu.

Ronioci Žandarmerije koji su prekjuče nastavili potragu za Z. Ž. uspjeli su da lociraju vozilo koje je izvučeno na površinu. Ispostavilo se da je u proteklih mjesec nabujali, snažni Lim, izvukao tijelo utopljenika kroz jedan od dva prozora automobila koja su bila otvorena.

“Reno” je pronađen u jednom rukavcu na devet metara dubine, blizu Džurovskog mosta kod koga je Z. Ž. sletio u rijeku, prenosi Blic.

Pitanje je gdje Lim odnio tijelo Prijepoljca. Vodena struja rijeke je proteklih nedjelja bila jaka, a Bistrica je mjesto gdje počinje da se formira Potpećko jezero dugo oko deset kilometara.

Potraga za Z. Ž. krenula je dan pošto je stradao, ali je zbog velikog vodostaja Lima brzo obustavljena. Prehtodno su ronioci sonarom detekovali vozilo sa koje se pretpostavljalo da je “reno”, ali se prekjuče ispostavilo da se radi o kombiju koji je prije četiri godine sletio u rijeku.

Vezane objave