Img E021e49b073068dbf3eeffe92fa74e39 V
Booking.com

– Nakon višemesečenog apela meštana Mesne zajednice Vardište, juce, 10.septembra 2020.godine, održan je sastanak sa načelnikom opštine Mladenom Đurđevićem.
Na sastanku, meštani Vardišta izneli su ponovo svoje probleme vezane za infrastrukturu, jer kako kažu, leti se stvaraju ogromne gužve na graničnom prelazu, te poljoprivrednici sa mašinama ne mogu da se uključe u kolonu vozila koja čekaju prelazak . Ono što meštane ljuti, jesu slikanja rukovodstva Opštine i dosadašnja lažna obećanja o rešavanju ovog problema.
Milan Grujević, meštanin Vardišta ističe da je zahvalan načelniku na prijemu, ali isto tako izražava i zabrinutost da li je Opština konačno ozbiljno shvatila problem koji traje godinama i naglašava da je to problem ne samo njihovog , već cele Republike Srpske.
Mještani MZ Vardište izražavaju nadu da će problem biti rešen do predstojećih izbora, a ono što ostaje da vidimo jeste svakako i predstojeći sastanak predstavnika Opštine i Granične policije u Višegradu, koji je zakazan za 22.septembar 2020.godine.

Autor Mještani MZ Vardište

Vezane objave